Sobre nosaltres

Dr. Paco Montañés

Paco és fill de Vila-real al País Valencià. De jove es va interessar especialment pels esports i finalment es va convertir en entrenador de diversos nadadors olímpics espanyols. Va ser el seu interés per la natació el que li va fer decidir-se per ser mètge. Va estudiar Medicina en la Facultat de Medicina de la Universitat de València. Abans d'obrir Costa Blanca Klinikken amb la seua esposa noruega Rita en 2004, va treballar en el Sistema Públic de Salut espanyol. Paco parla diversos idiomes, inclòs el valencià.

Monika Barbara Marhaug

Monika és originària de Suïssa, però ha viscut en Bergen durant diversos anys i parla noruec, anglès, alemany i espanyol amb fluïdesa. Es va educar a Suïssa i ha treballat en la nostra clínica durant deu anys. Li encanta el seu treball perquè coneix a molta gent agradable i arriba a practicar tots els seus idiomes, a més de que sent que està fent el que més li agrada: cuidar de la gent. Monika sol ser la primera persona que coneixes quan arribes a la recepció.

Dr. Alexander Molano

Alexander és de Colòmbia i té una carrera impressionant a la seua esquena. Ha treballat com a metge en diverses localitzacions de prestigi a Espanya en els últims anys, tant en l'àmbit sanitari públic com privat. Abans de vindre a Benidorm, on ha treballat per a IMED Levante en els últims anys, va estar treballan Madrid.
És popular entre els nostres pacients, que es vanen de la seua naturalesa alegre i solidària.